Формулар за контакт

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Детали за контакт

Е-пошта

nektarkoop@yahoo.com

Телефон

+389(0)78 345 718
+389(0)70 313 825
+389(0)71 345 719
+389(0)31 428 737

Адреса

Ул. Драган Стопаревиќ бр.16, Куманово

Социјални мрежи