“Производство на погачи за прихрана на пчелите.”

Фирмата Нектаркооп е формирана како семејна фирма во 2003год. Во почетокот се определивме за застапништво на реномирани фирми од Србија и БиХ во областа пчеларство. Со постепен развој станавме лидери на пчеларската опрема во Македонија.
Во 2007 год започнавме производство на погачи за прихрана на пчелите и за кратко време станавме препознатлив бренд во Македонија. Вршиме и продажба на мед, прополис, матичен млеч од нашите пчеларници. Нашите производи се пласирани во Бугарија, Албанија и Косово. Со НЕКТАРКООП до поздрави пчели и поголеми приноси! МЕДНО!!!

Наш домен на работа

Опрема и прибор

Располагаме со сета опрема и прибор потребни во дејноста на пчелартсвото.

Храна за пчели

Во наши производи се вбројуваат погачите -  храна за пчели која може да се употребува и во беспашни периоди.

Наша испорака

Испораката се врши преку Карго Експрес во рок од 1 до 2 дена.

Партнери во бизнисот